Autoriseret vognmand med effektive løsninger 

Har du brug for en kompetent vognmand til at få fragtet dit gods? Så kan vi hos Entreprenør- og Vognmandsforretningen Arne Pedersen, hjælpe dig med sikker transport og levering for private og erhverv. 

Vi kan varetage stort set alle former for kørsel med forskellige typer af gods, eksempelvis transport af asfalt, granit, supermuld, haveaffald og meget mere. Vi leverer også gerne byggematerialer til dit byggeprojekt hurtigt og nemt. Uanset hvilken type opgave du mangler transport til, så står vi klar til at hjælpe dig med en effektiv løsning, der passer til din situation. 

Vi har en omfattende vognpark med funktionelle lastbiler, samt yderst kompetente chauffører, der kan transportere dit godt sikkert. 

                                                                             Få et tilbud i dag 

Vognmand med mange års erfaring og ekspertise

Som autoriseret vognmand, har vi mange års erfaring med i bagagen, og er derfor vant til at håndtere en lang række forskellige opgaver. Vi er et vognmandsfirma, der vægter professionalisme og høj kvalitet i vores arbejde - og vi bestræber os altid efter, at give den bedste service, ved blandt andet at overholde alle deadlines og aftaler. 
Hos Entreprenør- og Vognmandsforretningen Arne Pedersen, er du garanteret et professionelt stykke arbejde, uanset hvilken opgave du har brug for hjælp til. 

Udover at være autoriseret vognmand, beskæftiger vi os også med en lang række arbejdsopgaver indenfor både entreprenør, kloak og som anlægsgartner
Vi holder til i Lille Skensved, men kører også gerne i Køge, Greve, Solrød Strand og omegn. 

Få et godt tilbud på vognmandskørsel i Lille Skensved, Køge, Greve og Solrød Strand

Står du og mangler en professionel vognmand i Lille Skensved, Køge, Greve, Solrød Strand og omegn? Eller har du spørgsmål til vognmandskørsel?

Så er du meget velkommen til at kontakte os - vi giver gerne kompetent rådgivning og vejledning, og finder den løsning der passer bedst til dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. 

Du kan kontakte os på tlf: 21 62 37 67, sende en mail til: apskensved@mail.dk eller sende en besked til os i vores kontaktformular.