​Har du brug for hjælp til støbning af fundament? Hos Entreprenør- og Vognmandsforretningen Arne Pedersen ApS kan vi være behjælpelige for private og erhvervskunder, og vores kunder kommer primært fra Greve, Køge, Solrød Strand og de øvrige omkringliggende byer. Hos os er du altid garanteret et solidt og gennemført stykke arbejde udført af yderst professionelle fagfolk. Skal du således have hjælp til støbning af fundamenter til nye huse eller tilbygninger, er vi uden tvivl de helt rette at tage kontakt til.

​Få hjælp til støbning af fundament

Har du således behov for professionelle i forbindelse med støbning af gulv, hvad end det er støbning af betongulv eller opbygning af fundament, er du kommet til det helt rette sted. Når det kommer til at støbe gulv eller støbe fundament, er vi ganske enkelt eksperter, da vi har mange års erfaring i branchen, og vi kan både være behjælpelige med fundament til hus eller fundament opbygning. Det kan for eksempel være i forbindelse med udestue, garage, sommerhus, almindeligt hus eller skur, og så udfører vi naturligvis et professionelt stykke arbejde til en fordelagtig og konkurrencedygtig pris, som de fleste kan være med på.

​Kontakt os for mere information om vores priser

Såfremt du har brug for professionel hjælp i forbindelse med støbning af fundament til tilbygning eller nyt hus, er vi de helt rette at gå til. Vil du høre mere om, hvordan vil kunne gøre dine drømme til virkelighed, eller ønsker du yderligere information om vores fordelagtige priser, skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til os allerede i dag. Det kan du enten gøre ved at skrive til os på e-mail apskensved@mail.dk eller ved at ringe til os på telefon 2162 3767, hvor vores dygtige medarbejdere sidder klar til at give dig den rette vejledning. Du kan tilmed vælge at kontakte os via kontaktformularen, som du kan finde på vores hjemmeside, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi glæder os meget til at høre fra dig.