Har du problemer med din kloak? Hos Entreprenør- og Vognmandsforretningen Arne Pedersen står vi klar til at hjælpe med bl.a. kloakrensning og kloakspuling. Vi kan få din kloak til at fungere optimalt igen – og så endda til en god pris! Vi står klar til at hjælpe kunder i Greve, Solrød Strand, Køge og omegn.

​Når du lader os stå for kloakrensning og kloakspuling, får du eksperter ud på opgaven. Vi har en masse erfaring med stoppede kloaker. Derudover har vi de rigtige maskiner, der kan hjælpe med at få gang i din kloak igen. Vi går naturligvis ikke, før problemet med din kloak er løst.

​Vi står klar til vedligeholdelse og akutte problemer

Når du har en kloak, kan det være en fordel at udføre vedligeholdelse. Det kan du f.eks. gøre med rensning af kloak. Her står vi selvfølgelig klar til at hjælpe. Er det et mere akut problem, hvor din kloak er stoppet, kan vi hjælpe med spuling af kloak.

​Årsagerne til stoppet kloak kan f.eks. være:

  • Afløbsproblemer fra køkken, bad og bryggers
  • Stoppet toilet, vandlås og gulvafløb
  • Stoppet kloak
  • Stoppet faldstamme
  • Vand i kælderen
  • Stoppet køkkenbrønd
  • Manglende vedligeholdelse af afløb eller kloak​

Om der er behov for kloakrensning eller kloakspuling er ligegyldigt for os. Vi har nemlig en masse erfaring med begge dele. Du kan derfor trygt henvende dig til os uanset hvad problemet er.

​Få et uforpligtende tilbud på kloakspuling og kloakrensning

Vi kan være den oplagte løsning, når du vil have en kloakrensning eller kloakspuling, der skal udføres effektivt. Er du interesseret i at høre mere om vores priser, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi kan også give dig et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave.

​Ring til os på telefon: 21 62 37 67 for at få et uforpligtende tilbud. Du kan også skrive en mail til os på: apskensved@mail.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.