Kloakservice varetages af autoriseret kloakmester

Skal du bruge et erfarent kloakfirma i forbindelse med kloakservice? Hos Entreprenør- og Vognmandsforretningen Arne Pedersen hjælper vi både private og erhverv med bl.a. rensning af kloak. Vi er en autoriseret kloakmester, der er medlem af Danske Kloakmestre, og vi er behjælpelige med alle typer kloakarbejde.

​Som kloakfirma hjælper vi bl.a. mange kunder i Lille Skensved, Greve, Solrød Strand, Køge og omegn.

Det kan f.eks. være kloakservice i forbindelse med:

​Som kloakmester varetager vi hele processen og det kommer til udtryk ved, at vi selv graver ud inden vi udfører selve opgaven.

​Vores kloakfirma udfører alle former for kloakarbejde

Hvis du er på udkig efter et kloakfirma, der har de nødvendige kompetencer, er vi de helt rette. Vi udfører samtlige former for kloakarbejde ved byggeri og anlæg. Vi kan bl.a. hjælpe med udvidelse af kloaksystemet eller hvis der er behov for nye afløbsinstallationer. Vi kan tilmed løse mindre opgaver såsom TV-inspektion eller rensning af kloakanlæg.

​Udover at hjælpe med små og store opgaver inden for kloakservice, tilbyder vores kloakmester også professionel rådgivning – hvad end det handler om myndighedskrav, materialer eller noget helt andet. 

Vi er også autoriseret vognmand, entreprenør, anlægsgartner og kan også være behjælpelige med forskellige arbejdsopgaver indenfor disse fag. 

                                                                                          Få et tilbud                                                                   

Din kloakmester i Lille Skensved, Køge, Greve og Solrød Strand

Har du brug for en autoriseret kloakmester, er vi uden tvivl de rette at kontakte. Pga. vores mangeårige erfaring i branchen, har vi den faglige ekspertise til at udføre alle opgaver inden for kloakservice – og så endda til en billig pris. Vil du gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit kloakproblem? Eller vil du gerne vide mere om vores gode priser, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag.

​Du kan ringe til dit lokale kloakfirma på telefon: 21 62 37 67 eller sende en mail til: apskensved@mail.dk, så vender vi straks tilbage.