Professionel TV inspektion af din kloak 

Oplever du udfordringer med din kloak, men er du i tvivl om, hvad problemet er? Så kan vi hos Entreprenør- og Vognmandsforretningen Arne Pedersen tilbyde effektiv TV inspektion af din kloak. Vi står klar til at hjælpe med inspektion af dine rør i Køge, Greve, Solrød Stand og omegn.

​Vi har det helt rigtige udstyr til at udføre TV inspektion af din kloak. Derudover har vi en masse erfaring og ekspertise indenfor område, så vi kan derfor hurtigt og effektivt få udført en TV inspektion.

                                                                                     Få et tilbud  

​Få et overblik over kloakkens tilstand med kloak TV

Når du får udført en TV inspektion, får du et overblik over, hvordan det står til langt nede i kloakken. Kloakkens rør er placeret under jorden, så med en TV inspektion slipper du for at grave. Du kan derfor lokalisere problemet mere præcist og sætte ind, hvor der er behov for det.

​Vi kan lokalisere forskellige former for skader med en TV inspektion. Det er bl.a.:

  • Sætningsskader
  • Forskudte samlinger
  • Rødder
  • Rotteskader

​Når vi udfører en TV inspektion, kan vi udarbejde en tilstandsrapport med dokumentation over eventuelle skader i kloakken. Det kan f.eks. være relevant ved forsikringsskader.

Kontakt os og få et tilbud på TV inspektion i Lille Skensved, Køge, Greve og Solrød Strand

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med en TV inspektion i din kloak, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan også kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om vores priser. 

Vi tilbyder også professionel etablering af kloaksystem, kloakrensning og er også autoriseret vognmand, entreprenør og anlægsgartner

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud på TV-inspektion på telefon: 21 62 37 67 eller send os en mail på: apskensved@mail.dk. Så vender vi tilbage så snart vi kan.