Skal du bruge en dygtig brolægger? Hos Entreprenør- og Vognmandsforretningen Arne Pedersen ApS er vi ganske enkelt eksperter, når det kommer til brolægning og flisebelægning, og vi hjælper både privat og erhverv. Vores kunder kommer primært fra byer som Solrød Strand, Greve og Køge, men vi hjælper lige så gerne i de omkringliggende byer. Ved valg af os er du garanteret et solidt, gennemført og professionelt stykke arbejde hver gang.

Vi kan blandt andet være behjælpelige med anlæg af:

  • Terrasser
  • ​Indkørsler
  • ​Parkeringspladser
  • ​Gangstier

​Uanset hvilken opgave vi som brolægger står overfor, sørger vi naturligvis for at inddrage kunden i hele processen, og vi tager således altid udgangspunkt i kundens specifikke ideer og ønsker og kombinerer disse med vores egen fagekspertise og erfaring. Dette resulterer altid i det mest fordelagtige resultat.

​Hvad koster brolægning?

Vi vil således kunne være behjælpelige, hvad end du har brug for hjælp til brolægning eller flisebelægning. Er der behov for det, tilbyder vi desuden professionel rådgivning i forbindelse med valg af materialer, og vi tilbyder desuden mange flotte, kreative løsninger, hvorfor du med garanti vil kunne finde én, der lever op til dine ønsker. Men hvad koster brolægning egentlig? Dette afhænger naturligvis af opgavens omfang, men uanset hvad garanterer vi en billig og konkurrencedygtig pris, som de fleste vil kunne være med på.

​Kontakt din lokale brolægger for et godt tilbud

Ønsker du at høre mere om vores fordelagtige priser, eller vil du gerne vide mere om, hvordan vi vil kunne være behjælpelige som brolægger? Vi vil som sagt både kunne hjælpe, hvis du skal have anlagt en gangsti, indkørsel, terrasse og parkeringsplads, og hos os kan du vælge imellem en lang række kreative og flotte løsninger, hvorfor du er garanteret et tilfredsstillende resultat, der lever op til dine individuelle ønsker. Du skal være mere end velkommen til at tage kontakt til os allerede i dag, så vi i fællesskab kan finde ud af, hvordan vi giver dig den helt rigtige løsning, hvad end det gælder flisebelægning eller brolægning. Det kan du gøre ved at ringe til os på telefon 2162 3767 eller ved at skrive til os på e-mail apskensved@mail.dk.