Skal du bruge en anlægsgartner? Hos Entreprenør- og Vognmandsforretningen Arne Pedersen ApS kan vi hjælpe privat og erhverv med haveservice, og vores kunder kommer især fra Køge, Greve, Solrød Strand og omegn. Hos os er du garanteret et professionelt stykke arbejde, der bliver lavet til tiden, og som er solidt og gennemført.

Vi kan være behjælpelige med opgaver såsom:

  • ​Etablering af nye haver
  • ​Plantning af hække
  • ​Rullegræs
  • ​Fræsning
  • Såning af græs

​Vi har mange års erfaring inden for feltet, hvorfor vi både vil kunne være behjælpelige med store såvel som små opgaver. Udover ovenstående arbejdsområder vil vi tilmed kunne hjælpe med indkørsler, trapper, terrasser og stier – simpelthen alt inden for haveservice og anlæg, der gør din have smuk og funktionel.

​Hvad koster en anlægsgartner?

Der er ingen tvivl om, at etableringen af en helt ny have kræver masser af hårdt arbejde. Heldigvis har vi de rette kompetencer, hvad end du har brug for hjælp til plantning af hæk eller fræsning. Men hvad koster en anlægsgartner? Dette afhænger selvfølgelig af opgavens omfang, men uanset hvad du skal have hjælp til i forbindelse med haveservice, garanterer vi konkurrencedygtige priser. Det skal dog siges, at dette bestemt ikke er noget, der går ud over kvaliteten af vores arbejde, der altid er i top.

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud på haveservice

Søger du således en fagligt dygtig anlægsgartner til at udføre haveservice af hvilken som helst form for dig? Tag kontakt til os allerede i dag og hør mere om, hvordan vi vil kunne hjælpe dig med at give dig den have, som du altid har drømt om. Grundet vores mangeårige erfaring er vi tilmed i stand til at tilbyde dig professionel rådgivning i forbindelse med valg af materialer. Ring eller skriv til os på henholdsvis 2162 3767 eller apskensved@mail.dk, og så sørger vi for at vende tilbage til dig hurtigst muligt.